Σε μηνύσεις κατά απεργών προχωρά ο Καμίνης - iefimerida.gr

Σε μηνύσεις κατά απεργών προχωρά ο Καμίνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μηνύσεις κατά αγνώστων προχωρά ο Δήμος Αθηναίων ενοψει των απεργιακών κινητοποιήσεων των δημοτικών υπαλλήλων.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, δόθηκε εντολή στις νομικές υπηρεσίες του Δήμου να προχωρήσουν σε μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων για την παρεμπόδιση λειτουργίας του Κέντρου Εξυπηρέτησης Αλλοδαπών που βρίσκεται στο Μεταξουργείο.

Οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αλλοδαπών έχουν αποκλείσει το κτίριο από την προηγούμενη Δευτέρα διαμαρτυρόμενοι για την έλλειψη προσωπικού. Όπως σημειώνουν το Κέντρο είχε 13 μόνιμους υπαλλήλους και 53 συμβασιούχους, οι οποίοι απολύθηκαν, με αποτέλεσμα να υπολειτουργεί.

Η απόφαση για κατάθεση μηνύσεων λήφθηκε κατά πλειοψηφία. Την καταψήφισε η αντιπολίτευση αλλά και η δημοτική σύμβουλος της παράταξης του δημάρχου Γιώργου Καμίνη, και αντιδήμαρχος Παιδείας, Νέλλη Παπαχελά.

Με αυτόν τον τρόπο, η δημοτική αρχή φαίνεται πως θέλει να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στους εργαζομένους στην καθαριότητα που ξεκινούν απεργία την ερχόμενη Κυριακή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ