Θέλει να... τελειώνει με την πρόκριση απόψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Τούροβ - iefimerida.gr

Θέλει να... τελειώνει με την πρόκριση απόψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Τούροβ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πολύ καλές εμφανίσεις και οι σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, τον έχουν φέρει στο σημείο να μπορεί να νιώθει ήδη άνετος.

Απόψε οι «πράσινοι» θέλουν να κερδίσουν την Τούροβ (21:45, ΝΕΡΙΤ) στην Πολωνία για να εξασφαλίσουν την πρόκριση και από εκεί και πέρα να προσπαθήσουν για ένα καλό πλασάρισμα στον 3ο όμιλο.

Το έργο για την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θα είναι εύκολο, καθώς η Τουρόβ είναι πολύ καλή ομάδα αν και πρωτάρα, ενώ έχει ενισχυθεί και με τον Κρις Ράιτ. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός, που εστιάζει στην αντιμετώπιση του γρήγορου παιχνιδιού των αντιπάλων, έχει κανονικά στη διάθεσή του τους Μπατίστα, Σλότερ και Ράιτ, που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν, ενώ ο Φώτσης παρέμεινε στην Αθήνα λόγω στομαχικών διαταραχών, ενώ από ίωση ταλαιπωρείται ο Χαραλαμπόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ