Στον Κορυδαλλό η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής για τον Κασιδιάρη: Για την παράνομη καταγραφή της συνομιλίας με τον Μπαλτάκο - iefimerida.gr

Στον Κορυδαλλό η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής για τον Κασιδιάρη: Για την παράνομη καταγραφή της συνομιλίας με τον Μπαλτάκο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 2 το μεσημέρι, τα μέλη της επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής θα βρεθούν στον Κορυδαλλό προκειμένου να εξετάσουν τον Ηλία Κασιδιάρη που κατηγορείται για την παράνομη καταγραφή της συνομιλίας του με τον Τάκη Μπαλτάκο.

Η εισαγγελέας που διενήργησε την έρευνα, Καλλιόπη Νταγιάντα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν εκείνος που κατέγραψε την επίμαχη συνομιλία και ζητεί την άρση της ασυλίας του για να του ασκήσει δίωξη με βάση το άρθρο 370 του ποινικού κώδικα, που διώκει την παράνομη καταγραφή σε βαθμό κακουργήματος.

Επίσης η επιτροπή Δεοντολογίας θα εξετάσει τα αιτήματα της Δικαιοσύνης για την άρση ασυλίας των βουλευτών Κωνσταντινου Μπαρμπαρούση, Ηλία Παναγιώταρου και Ευστάθιου Μπούκουρα για την υπόθεση των πυροβολισμών που ακούστηκαν κατά την κηδεία του πραξικοπηματία στρατηγού Δερτιλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ