Συνελήφθη γιατρός που ζητούσε φακελάκι 300 ευρώ για εγχείρηση καταρράκτη - iefimerida.gr

Συνελήφθη γιατρός που ζητούσε φακελάκι 300 ευρώ για εγχείρηση καταρράκτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο προϊστάμενος της οφθαλμολογικής κλινικής του νοσοκομείου της Κατερίνης, καθώς ζήτησε «ϕακελάκι» 300 ευρώ προκειμένου να χειρουργήσει άμεσα, παρακάμπτοντας τη σχετική λίστα και τις διαδικασίες εισαγωγής, ασθενή με καταρράκτη.

Οι Αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψη του γιατρού μετά από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς γιατρός απαίτησε 300 ευρώ, για να πραγματοποιήσει εγχείρηση «καταρράκτη» σε συγγενικό πρόσωπο του καταγγέλλοντα, παρακάμπτοντας τις διαδικασίες εξέτασης – εισαγωγής και τη λίστα αναμονής για τις επεμβάσεις, στο Νοσοκομείο Κατερίνης.

Σε προγραμματισμένη συνάντηση, χθεςτο πρωί, στο γραφείο του γιατρού στο Νοσοκομείο, ο καταγγέλων του παρέδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 300 ευρώ. Στη συνέχεια έκαναν ντου οι αστυνομικοί και αφού βρήκαν πάνω του το προσημειωμένο ποσό, τον συνέλαβαν.

Μάλιστα, γιατρός προσπάθησε να απωθήσει από το γραφείο τους αστυνομικούς, για να αποφύγει τη σύλληψη, χωρίς, όμως, να τα καταφέρει.

Ο συλληφθείς, με την ποινική δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος του, για δωροληψία και απείθια, οδηγείται σήμερα, στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ