Μίτσελ: «Να βρούμε λύσεις, καμία ανοχή στη βία» - iefimerida.gr

Μίτσελ: «Να βρούμε λύσεις, καμία ανοχή στη βία»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μήνυμα του κατά της βίας έστειλε ο Μίτσελ μέσω δηλώσεων του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στο Novasports και ανέφερε ότι πρέπει να βρουν άπαντες λύσεις για το θέμα της βίας.Αναλυτικά οι δηλώσεις του «Πιστεύω πως όποιες κι αν είναι οι συνθήκες, δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή σε θέματα βίας. Όπως προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τη βία μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος συμβεί κάποιο περιστατικό βίας, το οποίο είναι παράνομο.

Πιστεύω, λοιπόν, πως πρέπει να υπάρχει μηδενική ανοχή στα περιστατικά βίας μέσα και έξω από τα γήπεδα. Όμως, πρέπει να είμαστε και λίγο διπλωμάτες γιατί συμμετέχουμε σε επαγγελματικά πρωταθλήματα. Στο πλαίσιο της μη ανοχής, πρέπει να βρούμε και μία λύση με άλλο τρόπο. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω πως η διαμαρτυρία των διαιτητών είναι δικαιολογημένη.

Πρέπει να βρούμε λύσεις για να μην συμβεί ξανά κάτι τέτοιο. Αλλά και να βρούμε λύσεις για να μη σταματήσει το πρωτάθλημα. Γιατί δεν είναι πρόβλημα καθαρά αθλητικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μίτσελ Ολυμπιακός βία προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ