Ο Σιμιτζόγλου άκουσε τους Μαρινάκη, Σαρρή - Αποφασίζει για Μελισσανίδη - iefimerida.gr

Ο Σιμιτζόγλου άκουσε τους Μαρινάκη, Σαρρή - Αποφασίζει για Μελισσανίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου έχει πλέον στα χέρια του τα πρώτα στοιχεία της υπόθεσης που κλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τις καταθέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Γιωργου Σαρρή αλλά και της μήνυσης που κατέθεσε κατ'αγνώστων ο Χριστόφορος Ζωγράφος.

Ο κ.Σιμιτζόγλου ανέβαλε το ραντεβού του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη καθώς θεώρησε φρονιμότερο να συγκεντρώσει πρώτα όλα τα στοιχεία απ'όσους έκαναν τις καταγγελίες και στη συνέχεια να τον φωνάξει για κατάθεση.

Ο κ.Μαρινάκης υποστήριξε εξερχόμενος από το γραφείο του κ.Σιμιτζόγλου στην Ευελπίδων πως δεν είπε κάτι νεότερο απ' αυτά που είχε δηλώσει την περασμένη Παρασκευή στο ΔΣ της Super League ενώ ο κ.Σαρρής απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στις κάμερες, μια μέρα μετά τις διευκρινίσεις του Χιου Ντάλας όπου ο Σκωτσέζος αρνήθηκε ότι έχει δεχθεί απειλές για τη ζωή του, όπως υποστήριξε ο κ.Σαρρής.

Μέσα σε όλα αυτά μάλιστα, σήμερα κατέθεσε αναφορά και ο Αλέξης Κούγιας ζητώντας από τον αθλητικό εισαγγελέα να κληθεί ως μάρτυρας της υπόθεσης .

Χάος στην Super League

Εν τω μεταξύ η κίνηση της Super Leugue χθες να στείλει επιστολή προς όλα τα μέλη της ΠΑΕ ζητώντας ουσιαστικά «φίμωση» για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, βρήκε στο εντελώς αντίθετο ρεύμα τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ με τους «πράσινους» μάλιστα να εκδίδουν και σκληρή ανακοίνωση κατά του συναιτερισμού. Λίγο αργότερα μάλιστα, με επιστολή του παραιτήθηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Super League Στράτος Σωπήλης, κίνηση, την οποία ουσιαστικά είχε προαναγγείλει ο Παναθηναϊκός.

Επιμένουν στην αναβολή

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ΕΠΟ δεν δείχνει διατεθειμένη να υποχωρήσει όσον αφορά την απόφαση για την αναβολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας, παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες ομάδες πιέζουν για το αντίθετο. Χθες συνεδρίασε η Football League και ομόφωνα αποφάσισε ότι αντιτίθεται στην αναβολή ενώ οι περισσότερες ομάδες της Super League καταδικάζουν φυσικά την επίθεση στον διαιτητή Χριστόφορο Ζωγράφο όμως επιθυμούν την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ