Σοκ -Νάρκωνε και βίαζε τις γυναίκες που έπαιρνε συνεπιβάτες στο ΙΧ του για να μοιράζονται τα μεταφορικά - iefimerida.gr

Σοκ -Νάρκωνε και βίαζε τις γυναίκες που έπαιρνε συνεπιβάτες στο ΙΧ του για να μοιράζονται τα μεταφορικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη από την Γαλλική αστυνομία ένας άντρας 49 ετών που νάρκωνε τις κοπέλες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο και μετά τις βίαζε.

Στην Γαλλία είναι πολύ δημοφιλής η πρακτική του covoiturage. Πρόκειται για μια καινούρια μόδα για όσους θέλουν να αποφύγουν τα ακριβά εισιτήρια των τρένων και των αεροπλάνων. Ένας οδηγός βάζει αγγελία σε ειδικευμένες ιστοσελίδες και ψάχνει συνεπιβάτες για να μοιραστούν το κόστος της διαδρομής. Αυτή την πρακτική εκμεταλλεύτηκε ο 49χρόνος για να προσελκύσει τα θύματα.

Η αστυνομία της Νάντης ανακοίνωσε ότι ο ύποπτος κατασκεύαζε γλυκίσματα από σοκολάτα γεμάτα με σκόνη από αγχολυτικά χάπια και τα πρόσφερε στις κοπέλες που ταξίδευαν μαζί του. Οι κοπέλες έχαναν τις αισθήσεις τους και ο διεστραμμένος οδηγός, εκμεταλλευόμενος την αδυναμία τους, τις βίαζε. Μια από τις κοπέλες κατάλαβε τι συμβαίνει και, αφού διέφυγε, ειδοποίησε την αστυνομία.

Μετά την ταυτοποίηση του δράστη, η γαλλική αστυνομία τον συνέλαβε και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό και εσκεμμένη χορήγηση ναρκωτικών ουσιών. Κατά την διάρκεια της ανάκρισης ο ύποπτος ομολόγησε τουλάχιστον δέκα βιασμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλλία βιασμοί Σύλληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ