Η κόρη του Πέτρου Τατούλη διεκδικεί την έδρα του πατέρα της - iefimerida.gr

Η κόρη του Πέτρου Τατούλη διεκδικεί την έδρα του πατέρα της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έτοιμη να αποδεχθεί την πολιτική κληρονομιά του πατέρα της είναι η κόρη του Πέτρου Τατούλη, Εύη, η οποία έχει ήδη δρομολογήσει την υποψηφιότητά της στον νομό Αρκαδίας, όπου ο πατέρας της για πάνω από 20 χρόνια ήταν πρώτος εκλεγμένος βουλευτής.

Οι ίδιες πηγές λένε, μάλιστα, πως η πολυάσχολη κ. Τατούλη, η οποία έχει μακρά διαδρομή στο πλευρό του πατέρα της, έχει ξεκινήσει ήδη να οργανώνεται με φόντο τις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
Η Εύη Τατούλη από πολύ μικρή ηλικία αποτελούσε ουσιαστικά την εξ απορρήτων του Πέτρου Τατούλη, ο οποίος σε όλους τους σταθμούς της πολιτικής του καριέρας την εμπιστευόταν. Το 2004, όταν ο τότε βουλευτής Αρκαδίας αποτέλεσε την επιλογή του Κώστα Καραμανλή για το υπουργείο Πολιτισμού, η Εύη Τατούλη τον ακολούθησε, γεγονός που είχε προκαλέσει ουκ ολίγα σχόλια περί οικογενειοκρατίας στους «γαλάζιους» κύκλους. Οι πληροφορίες λένε πως τα πάντα περνούσαν από τα χέρια της κόρης του, η οποία πήρε με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά το βάπτισμα του πυρός στην πολιτική και στην άσκηση εξουσίας. Μετά την αποπομπή του πολιτικού από το υπουργείο, η Εύη Τατούλη ήταν ουσιαστικά ο άνθρωπος που κρατούσε το πολιτικό του γραφείο και είχε πάντα κομβικό ρόλο στην επικοινωνία του, σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά».

Η κόρη του Πέτρου Τατούλη διεκδικεί την έδρα του πατέρα της  | iefimerida.gr 0
Η κόρη του Πέτρου Τατούλη διεκδικεί την έδρα του πατέρα της  | iefimerida.gr 1
Η κόρη του Πέτρου Τατούλη διεκδικεί την έδρα του πατέρα της  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εύη Τατούλη δικδικεί έδρα Αρκαδία κόρη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ