Ντοκουμέντο με τον δήμιο «Τζιχάντι Τζον» σε διαμαρτυρία στο Λονδίνο το 2011 [βίντεο] - iefimerida.gr

Ντοκουμέντο με τον δήμιο «Τζιχάντι Τζον» σε διαμαρτυρία στο Λονδίνο το 2011 [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αυστραλιανό μέσο ενημέρωσης Channel Nine ανακάλυψε ένα βίντεο στο οποίο διακρίνεται ο άνθρωπος που θεωρείται πως είναι ο δήμιος «Τζιχάντι Τζον»,ο μασκοφόρος τζιχαντιστής που αποκεφάλισε on camera τρεις αμερικανούς και δύο βρετανούς ομήρους.

Πρόκειται για βίντεο από διαδηλώσεις στο Λονδίνο το 2011με τον ράπερ Abdel Majed Abdel Bary, ο οποίος θεωρείται πως είναι ο «Τζιχάντι Τζον» να μιλά στην κάμερα εξοργισμένος για τη συμπεριφορά της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, αλλά και να διακόπτει άλλους πολίτες που μιλούσαν στον δημοσιογράφο Πέτερ Στεφάνοβιτς, προκειμένου να καταγγείλει την κυβέρνηση.

«Η αστυνομία προστατεύει την αστυνομία. Δεν προστατεύουν τους ανθρώπους. Προστατεύουν την αστυνομία» λέει, μεταξύ άλλων, ο ράπερ που κατατάχθηκε στους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.

Σημειώνεται πάντως, πως επίσημα οι αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει πως ο ράπερ και ο δήμιος των δυτικών αιχμαλώτων της ISIS είναι το ίδιο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ