Η 11αδα του Τσάνα για το φιλικό με την Σερβία [βίντεο] - iefimerida.gr

Η 11αδα του Τσάνα για το φιλικό με την Σερβία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο του παιχνίδι ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδας θα δώσει ο Κώστας Τσάνας το βράδυ της Τρίτης απέναντι στη Σερβία στα Χανιά.

Ο νεαρός τεχνικός δεν δείχνει διατεθειμένος να προβεί σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα συγκριτικά με την αναμέτρηση απέναντι στα Νησιά Φερόε, όπως έδειξε και στην σημερινή προπόνηση.

Κάτω από τα δοκάρια θα μείνει ο Καρνέζης ύστερα από την εξαιρετική του εμφάνιση, ενώ και η τετράδα της άμυνας δεν θα αλλάξει με τους Μόρα και Μανωλά να είναι στο κέντρο με τους Καράμπελα και Τοροσίδη στα άκρα. Ως αμυντικό χαφ θα χρησιμοποιηθεί ο Μανιάτης με του Σάμαρη και Κονέ ως εσωτερικοί χαφ. Η μοναδική αλλαγή, έρχεται στα πλάγια της επίθεσης καθώς αντί του τραυματία Καρέλη θα χρησιμοποιηθεί ο Μαυρίας. Στο άλλο άκρο θα είναι ο Χριστοδουλόπουλος με τον Γκέκα να παραμένει στην κορυφή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εθνική τσανας φιλικό Σερβία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ