Στον Πειραιά το «Μάγδα Π» -Το πλοίο εξαιτίας του οποίου σήμανε συναγερμός για Εμπολα - iefimerida.gr

Στον Πειραιά το «Μάγδα Π» -Το πλοίο εξαιτίας του οποίου σήμανε συναγερμός για Εμπολα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα ανοιχτά του λιμανιού του Πειραιά βρίσκεται το «Μάγδα Π», το πλοίο εξαιτίας του οποίου σήμανε συναγερμός για ύποπτο κρούσμα Εμπολα στο πλήρωμα. Το ΚΕΕΛΠΝΟ έχει ήδη βγάλει καθησυχαστική ανακοίνωση, αναφέροντας πως δεν πρόκειται για περίπτωση του αιμορραγικού πυρετού.

Παρόλα αυτά, στο φορτηγό πλοίο με ελληνική σημαία έφτασαν με σκάφος του λιμενικού δύο γιατροί, οι οποίοι πήραν αίμα από τον ασθενή εξαιτίας του οποίου σήμανε συναγερμός. Πρόκειται για ένα μέλος του πληρώματος από τις Φιλιππίνες, που παρουσίασε συμπτώματα τα οποία παραπέμπουν στον ιό Εμπολα, όπως όπως πυρετό, αιματοουρία και πόνο στη μέση. Το αίμα εστάλη για εργαστηριακές εξετάσεις και τις επόμενες ώρες αναμένονται τα αποτελέσματα. Αν και οι ειδικοί είναι αισιόδοξοι πως δεν πρόκειται για κρούσμα Εμπολα, έχουν απαγορεύσει στα μέλη του πληρώματος να βγουν στη στεριά.

Το πλοίο της εταιρείας Common Progress ελληνικών συμφερόντων, ξεκίνησε από τη Γουινέα με κατεύθυνση την Ουκρανία και μετέφερε βωξίτη και ανέφερε στην υγειονομική υπηρεσία ενώ ήταν ανοιχτά της Πελοποννήσου τα συμπτώματα του ασθενή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ