Ντράγκι: Ούτε χρήσιμη, ούτε απαραίτητη η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους - iefimerida.gr

Ντράγκι: Ούτε χρήσιμη, ούτε απαραίτητη η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βάρος στις μεταρρυθμίσεις πρέπει να ρίξει η Ελλάδα, επισήμανε ο Μάριο Ντράγκι, σημειώνοντας οτι η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους δεν είναι χρήσιμη, ή απαραίτητη.

Μιλώντας στους ευρωβουλευτές της Οικονομικής και Νομισματικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο πρόεδρος της ΕΚΤ επισήμανε ότι η Ελλάδα πρέπει να επικεντρωθεί στις μεταρρυθμίσεις, προκειμένου να αναβαθμιστεί η ανταγωνιστικότητά της. Εκτίμησε ότι οι αυτές που έχουν ήδη υλοποιηθεί αρχίζουν και αποδίδουν καρπούς, κάτι το οποίο φάνηκε στο τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, οπότε η χώρα μας επέστρεψε στην ανάπτυξη.

Ακόμη, ανέφερε ότι τυχόν αναδιάρθρωση που ελληνικού χρέους δεν είναι ούτε αναγκαία ούτε χρήσιμη. Συνεχίζοντας, τόνισε ότι η Ελλάδα έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο, ότι βρίσκεται στη σωστή πορεία και πληροί τους στόχους για τα επόμενα χρόνια.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ