Ο παρουσιαστής που έβγαινε στην εκπομπή του επί ένα χρόνο με το ίδιο κοστούμι και δεν τον πήρε χαμπάρι κανείς [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο παρουσιαστής που έβγαινε στην εκπομπή του επί ένα χρόνο με το ίδιο κοστούμι και δεν τον πήρε χαμπάρι κανείς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα πρωτότυπο πείραμα έκανε ο Αυστραλός δημοσιογράφος Καρλ Στεφάνοβιτς, ο οποίος παρουσίαζε την εκπομπή του φορώντας το ίδιο μπλε κοστούμι, κάθε μέρα, επί 12 μήνες. Με έκπληξη διαπίστωσε ότι κανένας από τους τηλεθεατές αλλά και τους συνεργάτες δεν το είχε προσέξει.

Ο στόχος του 40χρονου παρουσιαστή ήταν να αναδείξει τον σεξισμό τον οποίο υφίστανται οι γυναίκες συνάδελφοι του. «Κανείς δεν το παρατήρησε. Οι γυναίκες, από την άλλη, φορούν το λάθος χρώμα και δέχονται κριτική. Λένε το λάθος πράγμα και αμέσως λαμβάνουν χιλιάδες επικριτικά tweets» τόνισε.

Ο Καρλ Στεφάνοβιτς με δημοσιογραφική πείρα δύο δεκαετιών, παρουσιάζει πετυχημένη εκπομπή στην πρωινή ζώνη του Channel Nine, ενώ έχει λάβει μέρος και σε μια σειρά από σόου, ανάμεσα στα οποία είναι και η αυστραλιανή εκδοχή του Dancing on Ice.

Ο ίδιος δήλωσε ότι συνήθως η κριτική που δέχεται είναι για το χιούμορ του και τη δουλειά του. «Αντίθετα, οι γυναίκες κριτικάρονται πολύ αυστηρά για αυτό που φορούν και για τον τρόπο που έχουν χτενίσει τα μαλλιά τους» σημείωσε.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι κανένας εκτός από την ομάδα των ενδυματολόγων γνώριζε για το «πείραμα » του ούτε καν η συμπαρουσιάστρια του, για την οποία είπε ότι συχνά δέχεται αρνητικά σχόλια για τις στιλιστικές τις επιλογές. «Ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να το πάω στο καθαριστήριο» δήλωσε χαριτολογώντας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παρουσιαστής Αυστραλία κοστούμι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ