Ο εισαγγελέας καλεί Μελισσανίδη-Μαρινάκη σε ένορκη κατάθεση για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Ζωγράφου - iefimerida.gr

Ο εισαγγελέας καλεί Μελισσανίδη-Μαρινάκη σε ένορκη κατάθεση για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Ζωγράφου

Ο εισαγγελέας καλεί Μελισσανίδη-Μαρινάκη σε ένορκη κατάθεση για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Ζωγράφου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου προκάλεσε το μπαράζ δηλώσεων με αφορμή την επίθεση σε βάρος του αντιπροέδρου της ΚΕΔ Χριστόφορου Ζωγράφου πριν από λίγες ημέρες στον Κολωνό.

Ο εισαγγελέας καλεί σε κατάθεση τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή, στο πλαίσιο της ήδη υπάρχουσας δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για την απόπειρα ανθρωποκτονίας με σιδηρολοστό του Χ. Ζωγράφου.

Ο κ. Μαρινάκης, πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατονόμασε τον Δημήτρη Μελισσανίδη ως τον άνθρωπο που τηλεφώνησε και απείλησε τον Χ. Ζωγράφο ενώ από την πλευρά του ο κ.Μελισσανίδης με γραπτή του δήλωση λίγο αργότερα ανέφερε ότι ο ένοχος δεν μπορεί να δημιουργεί ενόχους.

Το θέμα πάντως παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς η εφημερίδα «Sun» αναφέρει πως και ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής της χώρας μας Χιου Ντάλας δέχθηκε απειλές για τη ζωή του. Γι' αυτό άλλωστε καλείται και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, ο οποίος λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα Ελλάδα-Ν. Φερόε δήλωσε στην κάμερα ότι ο κ. Ντάλας του τηλεφώνησε και του μίλησε για τις απειλές που έχει δεχθεί.

Οι... αρρυθμίες στο ποδόσφαιρο πάντως συνεχίζονται, καθώς την Τετάρτη το πρωί ο αθλητικός εισαγγελέας έχει καλέσει για συστάσεις και τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αδελφούς Αγγελόπουλους, καθώς και τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με αφορμή τις δηλώσεις που ανταλλάσσουν μετά το ντέρμπι των δύο ομάδων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ