Τούρκος τερματοφύλακας έφυγε από το γήπεδο μετά από αποδοκιμασίες [βίντεο] - iefimerida.gr

Τούρκος τερματοφύλακας έφυγε από το γήπεδο μετά από αποδοκιμασίες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα όσα συνέβησαν στην Κωνσταντινούπολη πριν την αναμέτρηση της Τουρκίας με το Καζακστάν, πραγματικά δεν έχουν προηγούμενο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Τουρκία υποδεχόταν το Καζακστάν θέλοντας πάση θυσία τη νίκη για να διατηρηθεί ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Οι κακές εμφανίσεις των τελευταίων μηνών, είχαν δημιουργήσει έντονη πίεση στον ομοσπονδιακό τεχνικό Φατίχ Τερίμ αλλά αυτός που τα πλήρωσε ήταν ο Βολκάν Ντεμιρέλ.

Όταν ο τερματοφύλακας της Φενέρμπαχτσε βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα, μερίδα οπαδών άρχισε να τον αποδοκιμάζει έντονα. Σύμφωνα με πληροφορίες αποτελούν μέλη των οργανωμένων οπαδών της Γαλατασαράι, οι οποίοι τον θεωρούν υπεύθυνο για την κακή πορεία της ομάδας. Οι αποδοκιμασίες γίνονταν όλο και πιο έντονες με τον Βολκάν να βγάζει τα γάντια του, να τα πετάει στο χορτάρι και να αποχωρεί από το γήπεδο για τα αποδυτήρια.

Οι άνθρωποι της τουρκικής ομοσπονδίας και το τεχνικό επιτελείο προσπάθησαν να τον μεταπείσουν όμως μάταια. Ο Βολκάν πήρε απόφαση να μείνει στα αποδυτήρια και βασικός αγωνίστηκε ο Μπαμπατσάν.

Μετά το τέλος του αγώνα όμως έγιναν τα χειρότερα. Ο Βολκάν αποχώρησε από το γήπεδο μαζί με τον Εμρέ και ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το στάδιο πλησίαζε απειλητικά το τζιπ του τελευταίου με τους ανθρώπους ασφαλείας να δίνουν μάχη για να μη γίνει επίθεση. Τελικά, μόλις ο Εμρέ κατάφερε να αποχωρήσει με τον Βολκάν στο πίσω κάθισμα, δημιουργήθηκαν συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς που υποστήριζαν τον Βολκάν και άλλους που προσπαθούσαν απειλητικά να τον βγάλουν εκτός αυτοκινήτου.

Για την ιστορία, η Τουρκία επικράτησε 3-1 του Καζακστάν...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βολκαν ντεμιρελ Τουρκία εθνική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ