Εθνική ομάδα: Απόλυτο αφεντικό γίνεται ο Καραγκούνης - iefimerida.gr

Εθνική ομάδα: Απόλυτο αφεντικό γίνεται ο Καραγκούνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο άνθρωπος που πρεσβεύει στο απόλυτο την ιδεολογία της Εθνικής ομάδας. Ο Γιώργος Καραγκούνης έπειτα από εισήγηση του Γιώργου Σαρρή, αναμένεται να γίνει το απόλυτο αφεντικό και χτίζει την επόμενη μέρα.

Λίγη ώρα μετά την ήττα από τα Ν.Φερόε, ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν σκασμένος. Σε πηγαδάκια με τους ποδοσφαιριστές δήλωνε την επιθυμία του να αποχωρήσει και να μην είναι μέρος του θέατρου παραλόγου που ζούσε η Εθνική ομάδα.

Ωστόσο η απομάκρυνση του Κλάουντιο Ρανιέρι και η απόφαση του Σαρρή σε μια κίνηση ματ, άλλαξαν τα δεδομένα. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ πρότεινε στον «τυπάρα» να αναλάβει Γενικός Διευθυντής στις τάξεις της Εθνικής ομάδας, τη θέση δηλαδή που είχε μέχρι πρότινος ο Γιάννης Μπεθάνης, ο οποίος παραιτήθηκε.

Ο Καραγκούνης σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχει κάνει αποδεκτή την πρόταση του Σαρρή, βάζοντας μάλιστα τους δικούς του όρους. Ο «Κάρα» θέλει να έχει τον έλεγχο σε όλα, ώστε να είναι βέβαιος πως τα πάντα θα λειτουργούν έτσι όπως πρέπει. Ο λόγος του Καραγκούνη θα είναι αυτός που θα μετρήσει ακόμη και στην πρόσληψη του νέου τεχνικού ενώ είναι δεδομένο πως ο Καραγκούνης είναι αποδεκτός απ'όλους μέσα στην ΕΠΟ αλλά και στις τάξεις των ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για μια κίνηση του Σαρρή, η οποία έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα αυτή την στιγμή, που το κλίμα παραμένει βαρύ ακόμη και μετά την αποχώρηση του Ρανιέρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Καραγκούνης Εθνική Ομάδα ΕΠΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ