Γλέζος: Δεν αποκλείεται αυτή η Βουλή να εκλέξει Πρόεδρο - iefimerida.gr

Γλέζος: Δεν αποκλείεται αυτή η Βουλή να εκλέξει Πρόεδρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παρούσα Βουλή δεν αποκλείεται να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας εκτίμησε ο Μανώλης Γλέζος, που δήλωσε ότι αυτό εξαρτάται από δύο ζητήματα. Ακόμη, τόνισε ότι δεν αρκεί μία δήλωση μεταμέλειας από στελέχη του ΠΑΣΟΚ για να μπουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη, μιλώντας στην εφημερίδα «Αγορά», ο κ. Γλέζος τόνισε ότι αν γίνουν εκλογές, θα παραιτηθεί από το ευρωκοινοβούλιο για να είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Κυκλάδων ως βουλευτής.

Οσο για το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, υποστήριξε ότι δεν αποκλείεται να εκλεγεί από την παρούσα Βουλή και ότι αυτό πρώτον «εξαρτάται από το οικονομικό και πολιτικό σύστημα, ελληνικό και ξένο αν θέλει ή δεν θέλει τον Αντώνη Σαμαρά» και δεύτερον ότι «ειδικά οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν εκλογές τώρα, γιατί χάνουν μισθολογικά και συνταξιοδοτικά κέρδη και οφέλη ενώ δεν είναι καθόλου βέβαιο για αυτούς ότι θα επανεκλεγούν».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ