Πάλεψε αλλά «λύγισε» από την Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Πάλεψε αλλά «λύγισε» από την Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν εύστοχος σε κρίσιμα σουτ και ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη με 78-69 για τον όμιλο της Ευρωλίγκα.

Η ομάδα της Καταλονίας έπαιξε πολύ μέσα από την ρακέτα, σκόραρε πολλούς πόντους από εκεί και έκανε κακό στους «πράσινους» που δεν είχαν αμυντικές λύσεις. Έτσι, ξέφυγε η διαφορά στο δεύτερο δεκάλεπτο, ενώ προς το τέλος πάλι ο ΠΑΟ μείωσε αλλά δεν έβαλε τα κρίσιμα σουτ και μοιραία ηττήθηκε για δεύτερη φορά στον όμιλο, ενώ οι γηπεδούχοι έκαναν το 5Χ5.

Δεκάλεπτα: 18-18, 47-38, 64-56, 78-69

Μπαρτσελόνα (Πασκουάλ): Ντόλμαν 9(1), Χεζόνια, Χουέρτας 8(2), Αμπρίνες 1, Ναβάρο 12, Σατοράνσκι 6, Πλάις, Τόμας 2, Όλεσον 12(2), Λάμπε 12(2), Νάχμπαρ, Τόμιτς 16

Παναθηναϊκός (Ιβάνοβιτς): Χαραλαμπόπουλος, Σλότερ 5, Μποχωρίδης 2, Γιάνκοβιτς 6, Φώτσης 5(1), Παππάς 8, Μαυροκεφαλίδης 7, Διαμαντίδης 9(1), Γκιστ 9, Μπατίστα 14, Μπλουμς 4, Παπαγιάννης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ