Πακέτο Μουρίνιο – Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μπαρτσελόνα - iefimerida.gr

Πακέτο Μουρίνιο – Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μπαρτσελόνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Τζoυάν Λαπόρτα αναμένεται να διεκδικήσει ξανά την προεδρία της Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «El Larguero» έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για τον πάγκο της ομάδας.

Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας της Καταλονίας είχε ραντεβού με τον διάσημο μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες, στο γνωστό εστιατόριο της Μαδρίτης, «The Filandon», το βράδυ της Πέμπτης. Ο Λαπόρτα ρώτησε τον Μέντες ποια είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Πορτογάλο να του... κόβει την όρεξη, καθώς είναι αδύνατο να καλυφθεί το ποσό από την Μπαρτσελόνα.

Όσον αφορά τον Ζοζέ Μουρίνιο, στόχος του Λαπόρτα είναι να φέρει τον Πορτογάλο τεχνικό στο «Καμπ Νόου» σε περίπτωση που είναι αυτός ο νικητής των εκλογών του 2016. Να θυμίσουμε πως ο «Special One» υπήρξε μεταφραστής των «μπλαουγκράνα», όταν στο τιμόνι της ομάδας ήταν οι Σερ Μπόμπι Ρόμπσον και Λουίς Φαν Γκάαλ, ενώ το όνομά του είχε ακουστεί λίγο καιρό πριν αναλάβει ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ