Ελλάδα-Ν. Φερόε: Για την πρώτη νίκη η Εθνική στα προκριματικά - iefimerida.gr

Ελλάδα-Ν. Φερόε: Για την πρώτη νίκη η Εθνική στα προκριματικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον θεωρητικά πιο αδύναμο αντίπαλο του ομίλου της αντιμετωπίζει σήμερα η Εθνική μας ομάδας ποδοσφαίρου (21:45, «Γ. Καραϊσκάκης») στον δρόμο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας, επιζητώντας την πρώτη της νίκη.

Ποιος να το ήξερε ότι η Ελλάδα θα περίμενε μέχρι την 4η αγωνιστική ενός προκριματικού ομίλου για να σημειώσει την πρώτη της νίκη. Κι όμως, το κακό ξεκίνημα της ομάδας του Κλάουντιο Ρανιέρι έχει μετατρέψει την αανμέτρηση με τα Νησιά Φερόε σε... τελικό!

Η Εθνική βρίσκεται στην προτελευταία θέση του γκρουπ έχοντας μόλις ένα βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές και απέχει οκτώ από την κορυφή και τη Β.Ιρλανδία καθώς και έξι από την Ρουμανία, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στο Βουκουρέστι. Ο Ιταλός τεχνικός είχε και πάλι πολλά προβλήματα να λύσει, γεγονός που τον οδήγησε στην κλήση των Ντίνα και Τασουλή στην αποστολή. Ο Βασίλης Τοροσίδης ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημά του πάντως και θα ξεκινήσει βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης, την τετράδα στην άμυνα θα συμπληρώσουν οι Μανωλάς, Μόρας, Καράμπελας, στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Μανιάτης, Σάμαρης και Κονέ ενώ στην επίθεση αναμένεται να επιλεχθούν οι Χριστοδουλόπουλος, Γκέκας και Καρέλης.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο, με τους διεθνείς να πιστεύουν ότι η ομάδα μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση στη συνέχεια του ομίλου. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Νικόλα Ριτσόλι

Δύο νίκες με 10-1 σκορ

Στο παρελθόν, η Εθνική μας έχει αντιμετωπίσει άλλες δύο φορές τα Ν.Φερόε φτάνοντας σε ισάριθμες εύκολες νίκες με συνολικό σκορ 10-1. Η τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων διεξήχθη στο Ηράκλειο της Κρήτης το 1995, με την Ελλάδα να επικρατεί 5-0.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εθνική Ομάδα προκριματικά Euro 2016
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ