Η άγνωστη περιπέτεια υγείας της Ραχήλ Μακρή -Η σοβαρή ασθένεια και το χειρουργείο - iefimerida.gr

Η άγνωστη περιπέτεια υγείας της Ραχήλ Μακρή -Η σοβαρή ασθένεια και το χειρουργείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια άγνωστη και άκρως σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της που πέρασε η ανεξάρτητη, πλέον, βουλευτής Ραχήλ Μακρή ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η περιπέτεια της υγείας της κυρίας Μακρή ξεκίνησε όταν άρχισε να νιώθει έντονους πόνους στην κοιλιά και κάποια άλλα συμπτώματα που σήμαναν συναγερμό στους γιατρούς που απευθύνθηκε. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι η βουλευτής πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια και σε ορισμένες περιπτώσεις θανατηφόρα ασθένεια και τη συμβούλεψαν να χειρουργηθεί άμεσα σε κλινική του εξωτερικού.

Η άγνωστη περιπέτεια υγείας της Ραχήλ Μακρή -Η σοβαρή ασθένεια και το χειρουργείο | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η κατάσταση της Ραχήλ Μακρή ήταν τόσο άσχημη που από ημέρα σε ημέρα θα μπορούσε να οδηγηθεί στην καταπληξία ή ακόμη και στον θάνατο, ενώ οι γιατροί ήταν ιδιαίτερα ανήσυχοι, καθώς έλεγαν πως και στην περίπτωση επέμβασης τα ποσοστά επιτυχίας ήταν 50%-50%.

Εχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύζυγο, τα παιδιά και τη μητέρα της, η κυρία Μακρή αποφάσισε να δώσει τη μάχη. Τελικά χειρουργήθηκε σε γνωστό κέντρο των βορείων προαστίων, όλα πήγαν καλά και η βουλευτής επέστρεψε δυνατή και υγιής στα καθήκοντά της.

Η άγνωστη περιπέτεια υγείας της Ραχήλ Μακρή -Η σοβαρή ασθένεια και το χειρουργείο | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ραχήλ Μακρή βουλευτής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ