Επιβάτις κατηγορεί αεροσυνοδό της Malaysia για σεξουαλική παρενόχληση - iefimerida.gr

Επιβάτις κατηγορεί αεροσυνοδό της Malaysia για σεξουαλική παρενόχληση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αεροσυνοδός της Malaysia απολύθηκε, αφού κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα επιβάτη η οποία ένιωσε έντονο φόβο κατά τη διάρκεια πτήσης και θέλησε να του κάνει απλά μια ερώτηση...

Ο 57χρονος Μοχάμεντ μπιντ Ρόσλι Αμπ Καρίμ κρατείται στο κέντρο κράτησης του αεροδρομίου του Παρισιού από τον περασμένο Αύγουστο, μετά τις καταγγελίες της 26χρονης Λάουρα Μπάσνι από την Αυστραλία ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της πτήσης ΜΗ 20 από την Κουάλα Λουμπούρ στο Παρίσι.

Η 26χρονη υποστήριξε ότι καθόταν στο πίσω μέρος του αεροπλάνου όταν ρώτησε τον Καρίμ για το πόση ώρα έμενε ακόμη μέχρι να προσγειωθούν, καθώς φοβόταν μετά την εξαφάνιση του Βoeing της Malaysia στον Ειρηνικό και την κατάρριψη του άλλου αεροσκάφους της εταιρείας στα ουκρανορωσικά σύνορα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο Καρίμ στη συνέχεια κάθισε δίπλα της, με το πρόσχημα ότι την παρηγορεί, ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την 26χρονη, έβαλε τα πόδια της στην αγκαλιά του και το χέρι του στο παντελόνι της. Η ίδια, κατά τα λεγόμενά της, τον έσπρωξε, ωστόσο ο 57χρονος δεν πτοήθηκε και άρχισε να της κάνει μασάζ στα πόδια. Μετά από λίγο έφυγε και επέστρεψε μισή ώρα αργότερα για να άρχισε... μία από τα ίδια.

Η Malaysia επιβεβαιώνει ότι ο 57χρονος δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της και ότι το θέμα βρίσκεται υπό δικαστική διερεύνηση, ωστόσο δεν προχωρά σε κανένα σχόλιο για το αν υπήρξε όντως σεξουαλική επίθεση ή όχι.

Ο πρόεδρος της Μαλαισιανής Ενωσης Αεροσυνοδών ανέφερε ότι ο Καρίμ απολύθηκε δύο εβδομάδες μετά το περιστατικό, ενώ ο ίδιος ο δράστης ζητά την επιστροφή του στην πατρίδα του και τη διεξαγωγή δίκης εκεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ