Αμφίβολος ο Τοροσίδης για τα Ν.Φερόε - iefimerida.gr

Αμφίβολος ο Τοροσίδης για τα Ν.Φερόε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Κλάουντιο Ρανιέρι αφού λίγο πριν το τέλος της προπόνησης, τραυματίστηκε ο Βασίλης Τοροσίδης και η συμμετοχή του κόντρα στα Ν.Φερόε είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Μια ακόμη ατυχία χτύπησε την πόρτα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου αφού ο Βασίλης Τοροσίδης εγκατέλειψε την τελευταία προπόνηση με κάκωση ποδοκνημικής χωρίς να έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα οποία υποβλήθηκε στη συνέχεια.

Ο άσος της Ρόμα, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας σκοράρει μάλιστα και κόντρα στην Τορίνο στο τελευταίο ματς του Καμπιονάτο, ένιωθε αφόρητους πόνους με τους ανθρώπους της Εθνικής να μην είναι αισιόδοξοι για την παρουσία του στο αρχικό σχήμα στην αναμέτρηση της Παρασκευής ενόψει των προκριματικών του EURO.

Οι εναλλακτικές λύσεις που έχει ο Ρανιέρι στη διάθεσή του είναι οι Βύντρα και Μπακάκης σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι Τοροσίδης δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ