Κικίλιας σε Παπούλια: Ασφαλής η Ελλάδα -Δεν υπάρχουν πυρήνες τζιχαντιστών - iefimerida.gr

Κικίλιας σε Παπούλια: Ασφαλής η Ελλάδα -Δεν υπάρχουν πυρήνες τζιχαντιστών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κατώφλι του προεδρικού Μεγάρου πέρασε την Τετάρτη ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ανέφερε ότι βασικό θέμα των συνομιλιών στις ΗΠΑ ήταν η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και η δράση των τζιχαντιστών.

Ο κ. Κικίλιας πρόσθεσε ότι η Ελλάδα είναι ασφαλής χώρα και ταυτόχρονα πυλώνας ασφάλειας για όλη την περιοχή υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχουν πυρήνες τζιχαντιστών στη χώρα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε τα συγχαρητήριά του στον υπουργό για τον επίμονο και επίπονο αγώνα των γυναικών και των ανδρών των Σωμάτων Ασφαλείας εναντίον της εγκληματικότητας.

«Η δημιουργία αισθήματος ασφάλειας είναι βασική προϋπόθεση για τη ζωή όλων των πολιτών της
χώρας. Σας συγχαίρω ακόμα μια φορά για τις επιτυχίες που έχετε σε αυτό τον αγώνα, που πολλές φορές κινδυνεύει και η ζωή τους», ανέφερε ο κ. Παπούλιας.

«Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και εντός των πυλών, αλλά και στο εξωτερικό, έτσι ώστε να εμπεδωθεί σε όλους ότι η Ελλάδα είναι μία ασφαλής χώρα και ότι αυτό είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη για να έρθουν κι άλλες επενδύσεις εδώ, για να υπάρξει τελικά ανάπτυξη, να ευημερήσει ο λαός μας. Αλλά σίγουρα αυτό που είπατε είναι πρώτο: Να αισθάνονται οι συμπολίτες μας ασφαλείς», απάντησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης.

Ο κ. Κικίλιας δήλωσε ακόμη ότι για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, που είναι για μια χώρα σαν την Ελλάδα από τις μεγαλύτερες προκλήσεις, χρειάζεται διεθνής συνεργασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ