Ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής στο Πόκερ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής στο Πόκερ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πόκερ για πολλούς είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια, για άλλους είναι απλά τζόγος και μία κακιά συνήθεια που μπορεί να σε καταστρέψει, για όσους όμως συμμετέχουν στα τουρνουά World Series Of Poker είναι μία ευκαιρία να γίνουν μέσα σε λίγα βράδια εκατομμυριούχοι, αρκεί να παραμείνουν συγκρντρωμένοι και να τοπυς χαμογελάσει και η τύχη.

Κάπως έτσι ήρθαν τα πράγματα και για τον 27χρονο Μάρτιν Γιάκομπσον και στην πρώτη του συμμετοχή σε τουρνουά World Series Of Poker κατάφερει να γίνει ο νέος πρωταθλητής και να κερδίσει 10 εκατομμύρια δολάρια. Η συμμετοχή στο τουρνουά του είχε στοιχίσει 10.000 δολάρια.

Ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής στο Πόκερ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής στο Πόκερ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής στο Πόκερ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής στο Πόκερ [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Ενας από τους πλέον γνωστούς πρωταθλητές του πόκερ, είναι ο Νταν Μπιλζέριαν, ο οποίος από τη στιγμή που κέρδισε εκατομμύρια δολάρια σε τουρνουά έγινε γνωστός μέσα από τα social media με τις αναρτήσεις που κάνει από τα πάρτι της χλιδής και της σπατάλης που κάνει σε σπίτια και θαλαμηγούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ