Στρατούλης: Ροζ κορδέλες οι «κόκκινες» γραμμές της κυβέρνησης - iefimerida.gr

Στρατούλης: Ροζ κορδέλες οι «κόκκινες» γραμμές της κυβέρνησης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δημήτρης Στρατούλης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιδιώκει να αξιοποιήσει την ενοποίηση των Ασφαλιστικών Ταμείων ως εργαλείο μείωσης των κύριων συντάξεων και εξαέρωσης των «επικουρικών».

Παράλληλα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι πολύ γρήγορα εγκατέλειψε την θέση περί διαπραγμάτευσης με την Τρόικα, καθιστώντας ροζ πλαστικές κορδέλες τις «κόκκινες» γραμμές της για το Ασφαλιστικό.

«Διάφοροι κυβερνητικοί παράγοντες του υπουργείου Εργασίας, οι οποίοι μίλησαν σήμερα στο συνέδριο του Ελληνοαμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου, ουσιαστικά επιβεβαίωσαν ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να αξιοποιήσει ως εργαλείο την ενοποίηση των Ασφαλιστικών Ταμείων σε ένα ''υπερταμείο'', για να στήσει μόνιμο μηχανισμό μείωσης των κύριων συντάξεων και εξαέρωσης των επικουρικών και των εφάπαξ παροχών», ανέφερε ο κ. Στρατούλης στη δήλωσή του.

«Οι δήθεν ''κόκκινες'' γραμμές της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, όπως αποκαλύφθηκε και με τη δημοσίευση στην εφημερίδα ΑΥΓΗ των εγγράφων της προς την Τρόικα, μετατράπηκαν σε ροζ πλαστικές κορδέλες!», πρόσθεσε, ενώ κάλεσε το λαό με την ψήφο του να βάλει τέλος «στην κοινωνική καταστροφή και στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου που, μαζί με την τρόικα, προσπαθεί να την ολοκληρώσει».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ