Σάλος με Πολωνό ακροδεξιό ευρωβουλευτή: Οι γυναίκες δεν θα έπρεπε να ψηφίζουν - iefimerida.gr

Σάλος με Πολωνό ακροδεξιό ευρωβουλευτή: Οι γυναίκες δεν θα έπρεπε να ψηφίζουν

Σάλος με Πολωνό ακροδεξιό ευρωβουλευτή: Οι γυναίκες δεν θα έπρεπε να ψηφίζουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ακροδεξιός και... ελαφρώς ναζιστής Γιάνους Κόρβιν Μίκε έχει γίνει γνωστός εδώ και καιρό για τα αντισημιτικά και φιλοχιτλερικά λεγόμενά του, ωστόσο, αυτή την φορά προκάλεσε σάλο με τις απόψεις του για τις γυναίκες.

Αφού είχε εξοργίσει τους πάντες υποστηρίζοντας ότι ο Αδόλφος Χίτλερ δεν γνώριζε για την εξόντωση των Εβραίων, ο Πολωνός ευρωβουλευτής δηλώνει τώρα ότι οι γυναίκες δεν θα έπρεπε να ψηφίζουν.

Ο Μίκε έδωσε συνέντευξη στον Observer, στο πλαίσιο της νέας του συνεργασίας με τον Νάιτζελ Φάρατζ στην Ευρωβουλή, και επανέλαβε τις σεξιστικές του απόψεις, ενώ, πήγε ένα βήμα παραπέρα υποστηρίζοντας ότι κατά βάθος οι γυναίκες θέλουν να καθοδηγούνται από τους άνδρες και αυτό επιτυγχάνεται μέσω της σεξουαλικής επαφής.

«Το σπέρμα δεν πάει χαμένο, γιατί η φύση κάνει χρήση όλων των υλικών που διαθέτει. Έτσι υπάρχει η περίπτωση η συμπεριφορά των ανδρών να περνάει στις γυναίκες μέσω του σπέρματος που διεισδύει μέσα από τον ιστό» ήταν η εξωφρενική δήλωση του επικεφαλής του Κογκρέσου της Νέας Δεξιάς, ενώ, φρόντισε να προσθέσει ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύον ότι οι γυναίκες με τα αντισυλληπτικά γίνονται πιο ανεξάρτητες.

«(Ο Φάρατζ) Θέλει να καταστρέψει την Ευρωπαϊκή Ένωση και ακόμα και ο Λούσιφερ και ο Βελζεβούλης που είναι κατά της ΕΕ είναι σύμμαχοί μας, γιατί αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την Ευρώπη», σημείωσε ο Κόρβιν για τη συμμαχία του με τον Φάρατζ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ