Το Μαρόκο δεν θα διοργανώσει το Κόπα Άφρικα του 2015 υπό τον φόβο του Έμπολα - iefimerida.gr

Το Μαρόκο δεν θα διοργανώσει το Κόπα Άφρικα του 2015 υπό τον φόβο του Έμπολα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο φόβος για τον ιό του Έμπολα έχει εισέλθει για τα καλά και στο ποδόσφαιρο και μάλιστα σήμερα ανακοινώθηκε ότι το Μαρόκο αρνήθηκε να διοργανώσει το Κόπα Άφρικα που αρχίζει τον Γενάρη.

Ο Υπουργός Αθλητισμού του Μαρόκου έστειλε επιστολή στην Αφρικανική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου, όπου και ενημερώνει ότι δεν προτίθεται να διοργανώσει το Κόπα Άφρικα στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (17 Ιανουαρίου-8 Φεβρουαρίου) και ζητά αναβολή.

Η Συνομοσπονδία θέλοντας να διατηρήσει τις ημερομηνίες, θα αποφασίσει ποια από τις χώρες που έχουν δείξει ενδιαφέρον θα διοργανώσει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Μάλιστα, ενημέρωσε ότι σύντομα θα ανακοινώσει τις κυρώσεις στην Ομοσπονδία του Μαρόκου, ενώ η εθνική ομάδα αποβλήθηκε από το Κόπα Άφρικα. Μάλιστα, τα προκριματικά για το ποιες ομάδες θα προκριθούν συνεχίζονται κανονικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόπα Άφρικα Μαρόκο ιός Εμπολα 2015
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ