Το συγκινητικό μήνυμα του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς για τον αδικοχαμένο αδερφό του [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Το συγκινητικό μήνυμα του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς για τον αδικοχαμένο αδερφό του [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακυρήχθηκε για 9η συνεχόμενη χρονιά καλύτερος Σουηδός ποδοσφαιριστής όμως ο ίδιος φρόντισε να ρίξει αλλού τα φώτα. Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς με βουρκωμένα μάτια αναφέρθηκε στο θάνατο του αδερφού κατά τη βράβευσή του.

Ο τελευταίος παίκτης που είχε ανακυρηχθεί καλύτερος Σουηδός ποδοσφαιριστής ήταν ο Φρέντι Λιούνγκεμπεργκ το 2006. Έκτοτε, ο Ζλάταν κρατά στα χέρια το βραβείο κάθε χρόνο. Σε μια ιδιαίτερα όμορφη τελετή στην Στοκχόλμη, ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν εκεί για να βραβευθεί ξανά, για 9η συνεχόμενη φορά και αυτή τη φορά ανάγκασε μια ολόκληρη αίθουσα να δακρύσει και να του χαρίσει μετά τις κουβέντες του ένα μοναδικό standing ovation.

Υπάρχει η ζωή εκτός από το ποδόσφαιρο και είναι πιο σημαντική φυσικά.

Ο Ιμπραϊμοβιτς έχασε νωρίτερα μέσα στη χρονιά τον αγαπημένο του αδερφό. Ο Σαπκό νικήθηκε από την επάρατη νόσο ενώ το σουηδικό ποδόσφαιρο θρήνησε πρόσφατα τον χαμό του Κλας Ινγκεσον και του Πόντους Σέγκερστρομ, ανθρώπους που ο Σουηδός ανέφερε στην ομιλία του εμφανώς συγκινημένος.

«Τι μπορεί να πει κάποιος μετά από εννέα βραβεία. Τα λόγια περισσεύουν. Ζω ακόμη το παιδικό μου όνειρο και αυτά τα βραβεία δείχνουν ότι κάνω καλά αυτό επέλεξα να ακολουθήσω στη ζωή μου. Όμως όλα αυτά επισκιάζονται από το θάνατο των Κλας Ινγκεσον και Πόντους Σέγκερστρομ. Ο αδερφός μου πέθανε πριν λίγους μήνες από την ίδια ασθένεια. Υπάρχει η ζωή εκτός από το ποδόσφαιρο και είναι πιο σημαντική φυσικά. Ας αναπαυθούν οι ψυχές τους. Ευχαριστώ αυτούς που με έχουν βοηθήσει όλο αυτό το διάστημα, τόσο εντός γηπέδων όσο και εκτός» είπε ο Ιμπραϊμοβιτς και αποχώρησε από τη σκηνή εμφανώς συγκινημένος ενώ δέχθηκε το απλόχερο χειροκρότημα του κόσμου.

Το συγκινητικό μήνυμα του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς για τον αδικοχαμένο αδερφό του [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ