Η πρώτη ήττα έφερε ένταση και σύσκεψη κορυφής στον ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Η πρώτη ήττα έφερε ένταση και σύσκεψη κορυφής στον ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ περίμενε πως και πως το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για να δει την ομάδα του να κερδίζει και να διατηρεί το +5 από τον Ολυμπιακό, μετά την παλικαρίσια ισοπαλία στην έδρα της Φιορεντίνα.

Τελικά η ήττα με 2-1 «ψαλίδισε» την διαφορά με τον ΟΣΦΠ και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης υπήρξε ένταση. Οπαδοί καταφέρθηκαν εναντίον παικτών (Σαλπιγγίδη, Σπυρόπουλου κ.α.) και ο Ιβάν Σαββίδης αμέσως μετά το φινάλε του παιχνιδιού συγκάλεσε σύσκεψη κορυφής.

Εκτός από τον ομογενή επιχειρηματία, στη σύσκεψη βρέθηκαν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιάκωβος Αγγελίδης, ο τεχνικός διευθυντής Ζήσης Βρύζας, και ο προπονητής Άγγελος Αναστασιάδης.
Εκείνο που τόνισαν οι τέσσερις άνδρες ήταν να διατηρηθεί η ηρεμία στον «Δικέφαλο του Βορρά», ώστε να μην έχει άλλες απώλειες στη συνέχεια των υποχρεώσεών της, τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβρη, εκεί που αναμένεται να ενισχυθεί και άλλο μέσω μεταγραφών. Μάλιστα, άπαντες αποφάσισαν να «προστατευθεί» η ομάδα για να συνεχίσει την καλή πορεία της στην Σούπερ Λίγκα, μιας και βρίσκεται ακόμη στην κορυφή και έχοντας το πάνω χέρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Σαββίδης Αναστασιάδης ήττα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ