Ολυμπιακός πέντε ταχυτήτων κόντρα στον Πανθρακικό! - iefimerida.gr

Ολυμπιακός πέντε ταχυτήτων κόντρα στον Πανθρακικό!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του, επικράτησε εύκολα 5-1 του Πανθρακικού στο «Γ.Καραϊσκάκης» έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερς.

Ο Μίτσελ αποφάσισε να δώσει ανάσες σε αρκετου «ερυθρόλευκους» μετά το δύσκολο πρόγραμμα των τελευταίων εβδομάδων όμως ο Ολυμπιακός δεν παρουσίασε...αρρυθμία. Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ άνοιξε το σκορ 36ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και τρία λεπτά αργότερα ο Μπουχαλάκης σημείωσε το παρθενικό του τέρμα με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Το δοκάρι στην προσπάθεια του Διαμαντάκου λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, στέρησε ένα τρίτο τέρμα για τους γηπεδούχους, το οποίο ήρθε τελικά με τον Αυλωνίτη στο 67ο λεπτό. Ο Πανθρακικός μείωσε στο 79' με τον Κάσες να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι έπειτα από χέρι του Διαμαντάκου. Ο τελευταίος εξιλεώθηκε πέντε λεπτά αργότερα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-1 ενώ ο Μήτρογλου έκλεισε το σκορ στο 89' διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Συνθέσεις
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Μποτία, Γιαννούλης, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Ντοσεβί (75' Μήτρογλου), Αφελάι (56' Φουστέρ), Ντομίνγκες (69' Ντουρμάζ), Διαμαντάκος
Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Τζάνης, Κάσες, Σερφά (46' Τσουμάνης), Μπαϊκαρά, Χρήστου, Καθάριος (60' Μεχία), Αράμπα (80' Λίτσκας), Λαδάκης, Ποτουρίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ