Sancho 003 - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μουσικό ντουέτο των Κώστα Παντελή και Φώτη Σιώτα, θα εμφανιστεί σήμερα Παρασκευή 8/4 στο Baumstrasse/Δρόμος με δέντρα

Τους Sancho 003 (πρόκειται για το δίδυμο των Κώστα Παντελή: ηλεκτρική κιθάρα και ο Φώτη Σιώτα: βιολί, βιόλα, πλήκτρα, φωνή), τους ακούσαμε στο Synch Festival, τους απολαύσαμε στην πρώτη τους δισκογραφική δουλειά «We Buy Gold» που ηχογράφησαν για λογαριασμό του label Quetempo και έκτοτε τους αγαπήσαμε τώρα οι Sancho 003 ετοιμάζουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά για την βελγική ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία Conspiracy Records και βρίσκουν χρόνο και για μια στάση από το Baumstrasse/Δρόμος με τα Δέντρα όπου θα εμφανιστούν απόψε το βράδυ, για να μας ταξιδέψουν με τις ποπ/ροκ μουσικές τους, ενώ τα visuals έχει αναλάβει ο Ανδρέας Καραουλάνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουσική live event Sancho 003 Baustrasse
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ