Τι απαντά η κυβέρνηση στην επιστολή-βόμβα από την Τρόικα - iefimerida.gr

Τι απαντά η κυβέρνηση στην επιστολή-βόμβα από την Τρόικα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας ακόμη «κεραυνός» έπεσε στο Μέγαρο Μαξίμου έπειτα από την αποκάλυψη πως η Τρόικα έχει ζητήσει από την κυβέρνηση να αποσύρει τη ρύθμιση για τις 100 δόσεις.Από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι η ρύθμιση έχει ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή και θα εφαρμοστεί.Ο υπουργός πρόσθεσε ότι η στάση της τρόικα ενδεχομένως να εντάσσεται στις γνωστές πιέσεις που ασκούνται παραμονές της έναρξης διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.
Επεσήμανε δε, πως ο ίδιος δεν έχει γίνει αποδέκτης κάποιας ένστασης από την τρόικα για το ζήτημα, αν και δεν είναι αρμόδιος.

«Αδιανόητο και ανέφικτο να αλλάξει ψηφισμένος νόμος» είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει πίσω, στις αποφάσεις της, απλώς η τρόικα μάς πιέζει για να γίνουν οι μεταρρυθμίσεις που έχουν καθυστερήσει» εκτίμησε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ