Μισή πρόκριση η νίκη κόντρα στη Λετονία - iefimerida.gr

Μισή πρόκριση η νίκη κόντρα στη Λετονία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και με σημαντικές απουσίες στην σύνθεση της λόγω τραυματισμών και τιμωριών, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, θα διεκδικήσει απόψε τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στην Λετονία, κάνοντας ένα ακόμα για την πρόκριση στα τελικά του Εύρω 2012.

Με νίκη η εθνική θα διατηρήσει την πρώτη θέση στον έκτο όμιλο αφήνοντας πίσω την Κροατία. Μάλιστα με ένα μάλλον απίθανο σενάριο θα μπορέσει να κατακτήσει την πρόκριση από σήμερα -αν το Ισραήλ κερδίσει την Κροατία και εμείς την Λετονία -.

Στις 21:30 στη Ρίγα ο Φερνάντο Σάντος θα παρατάξει την εθνική με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της. Υπενθυμίζεται πως θα απουσιάζουν οι τραυματίες Νίνης, Καφές, αλλά και οι τιμωρημένοι Κατσουράνης και Τοροσίδης. Θέση στο βασικό σχήμα αναμένεται να πάρουν οι Νίκος Λυμπερόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ίσως και ο Γιάννης Μανιάτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ