Ολάντ: Ή θα μειώσω την ανεργία ή δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος - iefimerida.gr

Ολάντ: Ή θα μειώσω την ανεργία ή δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος

Ολάντ: Ή θα μειώσω την ανεργία ή δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε προσωπικό στοίχημα μετέτρεψε ο Φρανσουά Ολάντ την καταπολέμηση της ανεργίας στην Γαλλία, δηλώνοντας πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της χώρας αν δεν ρίξει τα ποσοστά.

Σε τηλεοπτική συνέντευξή του, κάνοντας απολογισμό στα μισά της πενταετούς θητείας του, ο λιγότερο δημοφιλής πρόεδρος της Γαλλίας στην ιστορία βεβαίωσε ότι οι μεταρρυθμίσεις θα συνεχιστούν έως το 2017.

«Εάν δεν τα καταφέρω να μειώσω την ανεργία μέχρι το τέλος της θητείας μου, πιστεύετε ότι θα παρουσιαστώ ενώπιον των Γάλλων; Οι Γάλλοι θα ήταν αδυσώπητοι και θα είχαν δίκιο», είπε. Αυτή τη στιγμή στη χώρα υπάρχουν 3,4 εκατομμύρια άνεργοι, κάτι που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ.

Ο Ολάντ δεσμεύθηκε ότι από το 2015 δεν θα επιβληθούν νέοι φόροι για τίποτα, όπως είπε, ενώ αναφερόμενος στο θάνατο του νεαρού οικολόγου διαδηλωτή Ρεμί Φρες, την περασμένη εβδομάδα, σε συγκρούσεις με την αστυνομία, υποσχέθηκε ότι τα αποτελέσματα της έρευνας θα γίνουν γνωστά τις επόμενες οχτώ ημέρες.

«Υποσχέθηκα στην οικογένειά του, στον πατέρα και τη μητέρα του, την αλήθεια. Όλη η αλήθεια θα αποκαλυφθεί, θα φροντίσω ώστε να γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες και θα εξάγω όλα τα συμπεράσματα όσον αφορά τους υπεύθυνους γιατί είμαι ο αρχηγός του κράτους και ο εγγυητής της ειρήνης», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ανεργία ειδήσεις Φρανσουά Ολάντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ