Ηττα για Παναθηναϊκό και Αστέρα στο Europa League -Τέλος η Ευρώπη για τους «πράσινους» - iefimerida.gr

Ηττα για Παναθηναϊκό και Αστέρα στο Europa League -Τέλος η Ευρώπη για τους «πράσινους»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νωρίς και... άσχημα «ξύπνησε» από το ευρωπαϊκό όνειρο ο Παναθηναϊκός, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης διατηρεί ελπίδες, με τις δύο ελληνικές ομάδες να γνωρίζουν την ήττα στην τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε δύο φορές, έχασε ευκαιρίες, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-3 από την Αϊντχόβεν στο γήπεδο της Λεωφόρου, κάνοντας πλέον τυπική την παρουσία του στους δύο επόμενους αγώνες. Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ με τον Ατζαγκούν (11'), αλλά οι Ολλανδοί απάντησαν με τον Ντεπάι (27'). Στο 43' ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε ξανά με τον Πέτριτς (43'), αλλά ο Ντε Γιονγκ έκανε το 2-2 στο 65' και ο Βαϊνάλντουμ στο 78' έβαλε τέλος στις ελπίδες του τριφυλλιού για συνέχεια στη διοργάνωση.

Αντίθετα, ο Αστέρας έχει ακόμη ελπίδες. Η ομάδα της Τρίπολης είχε πολύ καλό δεύτερο μέρος, αλλά τελικά έχασε με 1-2 από την ανώτερη Τότεναμ. Για τους Λονδρέζους σκόραραν ο Τάουνσεντ με πέναλτι (36') και ο Κέιν (42'), ενώ ο Αστέρας μείωσε χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες στο 90'. Στις δύο αγωνιστικές που απομένουν, οι Αρκάδες θα υποδεχθούν την Μπεσίκτας και θα αντιμετωπίσουν στο Βελιγράδι την Παρτιζάν.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ