Η Ελενα Κρίστενσεν έγινε η πρώτη γυναίκα εξώφυλλο στο περιοδικό Men's Health [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ελενα Κρίστενσεν έγινε η πρώτη γυναίκα εξώφυλλο στο περιοδικό Men's Health [εικόνες]

Η Έλενα Κρίστενσεν έγινε η πρώτη γυναίκα εξώφυλλο στο περιοδικό Men's Health {ει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Έλενα Κρίστενσεν επέλεξε το περιοδικό Men's Health για το εξώφυλλο του Δεκεμβρίου. Είναι η πρώτη φορά που η επιτυχημένη έκδοση επιλέγει μόνη της μια γυναίκα και η 45χρονη με το τέλεια γυμνασμένο της κορμί, έδειξε ότι μπορεί να το υποστηρίξει!

Το πασίγνωστο πρώην μοντέλο, το οποίο αποτέλεσε ένα από τα μεγάλα ονόματα στα ντεφιλέ όλου του κόσμου στη δεκαετία του '90, γυμνάζεται καθημερινά ακόμη και σήμερα όπως δήλωσε, αλλά όχι με τακτικές που επιλέγουν οι περισσότερες γυναίκες.

«Πηγαίνω σε ένα παλιό γυμναστήριο, απαρχαιωμένο μέρος όπου υπάρχουν μόνο bodybuilders και μαχητές» δήλωσε η Κρίστενσεν, ξεκαθαρίζοντας ότι βαριέται οποιαδήποτε γυμναστική δεν έχει ένταση. «Δεν κάνω yoga, δεν κολυμπάω, δεν τρέχω. Αυτά είναι για άλλους και όχι για μένα. Εγώ προτιμώ να κάνω βάρη, να μπαίνω στο ρινγκ και να νιώθω την ένταση».

Η Κρίστενσεν μίλησε και για την προτίμησή της στους άντρες «Αν και στις μέρες μας οι γυναίκες είναι όλο και πιο δυναμικές και ανεξάρτητες, εμένα μου αρέσει ο "παλιός" άντρας, αυτός που ήθελε να προστατέψει την σύντροφό του και παράλληλα είχε και χιούμορ».

Όσο για την εμπειρία της να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του Men's Health «Ήταν πραγματική τιμή για μένα και ξεχωριστή εμπειρία. Είναι ακόμη πιο ξεχωριστό φυσικά από την στιγμή που είμαι η πρώτη γυναίκα που γίνεται εξώφυλλο στη συγκεκριμένη έκδοση. Τελικά, αξίζει ο ιδρώτας και η προπόνηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ