Η δημοσιοποίηση του βίντεο έφερε αποτελέσματα -Βρέθηκε η γυναίκα που είχε απαγάγει 37χρονος - iefimerida.gr

Η δημοσιοποίηση του βίντεο έφερε αποτελέσματα -Βρέθηκε η γυναίκα που είχε απαγάγει 37χρονος

Βρέθηκε η γυναίκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βίντεο της απαγωγής της 22χρονης κοπέλας στην Φιλαντέλφεια των Η.Π.Α. είχε κάνει το γύρο του κόσμου προκαλώντας σοκ. Η περιπέτειά της είχε τελικά αίσιο τέλος αφού όπως ανακοίνωσε η αστυνομία εντόπισε την Καρλέσα Φρίλαντ-Γκάιδερ μέσα σε αυτοκίνητο.

Τέλος καλό, όλα καλά για τη νεαρή κοπέλα, η οποία την περασμένη Κυριακή χωρίς να έχει διευκρινιστεί το κίνητρο μέχρι στιγμής, έπεσε θύμα απαγωγής από τον 37χρονο Ντέλβιν Μπαρνς.

Οι αρχές είχαν δώσει στη δημοσιότητα όχι μόνο το βίντεο από την στιγμή της απαγωγής, το οποίο είχε κάνει το γύρο του κόσμου αλλά και πλάνα από την παρουσία του δράση σε κοντινό σούπερ μάρκετ.

Η δημοσιοποίηση του βίντεο έφερε αποτελέσματα -Βρέθηκε η γυναίκα που είχε απαγάγει 37χρονος | iefimerida.gr 0

Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει το αυτοκίνητό του αφού είχε ενεργοποιημένο το GPS και τον συνέλαβε ενώ η κοπέλα βρέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο χωρίς να έχει υποστεί ξυλοδαρμό ή οποιαδήποτε άλλη επίθεση.

Η δημοσιοποίηση του βίντεο έφερε αποτελέσματα -Βρέθηκε η γυναίκα που είχε απαγάγει 37χρονος | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απαγωγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ