Σοκ στο Ορεγκον: Σκότωσε τη σύντροφό του και ανέβασε τις φωτογραφίες της στο internet [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκ στο Ορεγκον: Σκότωσε τη σύντροφό του και ανέβασε τις φωτογραφίες της στο internet [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρίκη στο Όρεγκον των ΗΠΑ, με τον Ντέιβιντ Μάικλ Κάλας να δολοφονεί τη σύντροφό του Αμάντα Λιν Κόπλιν και στη συνέχεια να φωτογραφίζει το πτώμα της και να ανεβάζει τις εικόνες στο Internet.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντόπισε ο 13χρονος γιος της και κάλεσε την Αστυνομία. Την ίδια ώρα, ο 33χρονος δράστης ήταν άφαντος. Λίγο μετά τη δολοφονία, πάντως, είχε αναρτήσει τις φωτογραφίες του πτώματος, με το σχόλιο «τελικά είναι πιο δύσκολο να στραγγαλίσεις κάποιον απ' ό,τι στις ταινίες»!

Φτάνοντας στο διαμέρισμα, η Αστυνομία βρήκε τη σορό της γυναίκας στο κρεβάτι της. Δίπλα στο κεφάλι της βρισκόταν το δίπλωμα οδήγησής της με τη λέξη «νεκρή» γραμμένη πάνω του, στα στόρια είχε γραφτεί «άσχημα νέα» και σε μία φωτογραφία το μήνυμα «αυτή με σκότωσε πρώτα».

Ο ίδιος ο γιος της δεν αντιλήφθηκε ότι η μητέρα του ήταν νεκρή την πρώτη φορά που την είδε στο κρεβάτι μετά τον θάνατό της, νομίζοντας πως κοιμόταν. Πήγε στο σχολείο, γύρισε το απόγευμα της Τρίτης και τότε συνειδητοποίησε, όπως είπε στην Αστυνομία, τι είχε συμβεί, αναφέροντας επίσης πως την είχε ακούσει τη Δευτέρα το βράδυ να μαλώνει με τον σύντροφό της.

Ο Κάλας είχε πάρει το αυτοκίνητο της Κόπλιν. Σε αυτό τον εντόπισε η Αστυνομία και τον καταδίωξε, χωρίς όμως να καταφέρει να τον συλλάβει. Αργότερα, το αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και εν συνεχεία συνελήφθη και ο 33χρονος δολοφόνος.

Σοκ στο Ορεγκον: Σκότωσε τη σύντροφό του και ανέβασε τις φωτογραφίες της στο internet [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Σοκ στο Ορεγκον: Σκότωσε τη σύντροφό του και ανέβασε τις φωτογραφίες της στο internet [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Σοκ στο Ορεγκον: Σκότωσε τη σύντροφό του και ανέβασε τις φωτογραφίες της στο internet [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα ΗΠΑ δολοφονία Όρεγκον Κάλατς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ