Ποινική δίωξη για δύο βαριά κακουργήματα στους συλληφθέντες της Βούλας με τα 234 κιλά κοκαΐνης - iefimerida.gr

Ποινική δίωξη για δύο βαριά κακουργήματα στους συλληφθέντες της Βούλας με τα 234 κιλά κοκαΐνης

Ποινική δίωξη για δύο βαριά κακουργήματα στους συλληφθέντες της Βούλας με τα 234
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποινική δίωξη για συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ιδιαίτερα διακεκριμένη περίπτωση διακίνηση ναρκωτικών που τιμωρείται με ισόβια κάθειρξη, παράνομη οπλοκατοχή ασκήθηκε σε βάρος των τριών κατηγορουμένων που συνελήφθησαν χτες στη Βούλα.Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σε ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν. Ενώπιον του εισαγγελέα αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι συλληφθέντες, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν περίπου 234 κιλά κοκαΐνης σε διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν στη Βούλα, εμπλέκονται σε μεγάλη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών που φθάνουν στην Ελλάδα από την Κεντρική Αμερική, με σκοπό να διατεθούν στην εσωτερική αγορά αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Δήλωση συνήγορου υπεράσπισης Σάκη Κεχαγιόγλου

Από την πλευρά του ο συνήγορος των τριών κατηγορουμένων, Σάκης Κεχαγιόγλου, χαρακτηρίζει επιτυχία της Δίωξης την ανεύρεση και κατάσχεση της σημαντικής ποσότητας ναρκωτικών, ωστόσο, επισημαίνει ότι ο επιμερισμός των ευθυνών απαιτεί ιδαίτερη προσοχή.

Αναλυτικά:

«Η ανεύρεση και κατάσχεση της σημαντικής ποσότητας της ναρκωτικής ουσίας συνιστά χωρίς αμφιβολία επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών.

Πρέπει βεβαίως να επισημανθεί ότι ο επιμερισμός των ευθυνών στους εμπλεκομένους-συλληφθέντες και μη- απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, επιμέλεια και χρόνο. Ευρισκόμεθα σε πολύ πρόωρο δικονομικό στάδιο και η διενέργεια της κύριας ανάκρισης είμαι βέβαιος ότι θα εξιχνιάσει και θα αποδώσει ρόλους, ευθύνες αλλά και ενδεχομένως αθωότητες.

Εως τότε η εξαγωγή ανευθύνων και επιπόλαιων συμπερασμάτων και κρίσεων θα ήταν σκόπιμο και χρήσιμο να αποφεύγεται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ