BBC: Επανεμφανίστηκε ο Κιμ Γιονγκ Ουν -Επιθεώρησε τον στρατό χωρίς να κρατάει μπαστούνι [εικόνα] - iefimerida.gr

BBC: Επανεμφανίστηκε ο Κιμ Γιονγκ Ουν -Επιθεώρησε τον στρατό χωρίς να κρατάει μπαστούνι [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πιο πρόσφατη φωτογραφία του τον απεικόνιζε να κάθεται σε ένα μαχητικό αεροπλάνο της πολεμικής αεροπορίας της Β. Κορέας. Όρθιος, όμως, δεν ήταν. Τώρα ο Κιμ Γιονγκ Ουν έκανε την επανεμφάνισή του στο προσκήνιο, και μάλιστα περπατώντας δίχως τη βοήθεια μπαστουνιού.

Η κρατική εφημερίδα Rodong Sinmun δημοσίευσε φωτογραφίες του Κιμ Γιονγκ Ουν την ώρα που επιθεωρεί τα παρατεταγμένα τάγματα του στρατού, στο πλαίσιο μιας στρατιωτικής εκδήλωσης.

Όπως αναφέρει και το BBC, ο Ουν φαίνεται να μην έχει πρόβλημα πλέον με το πόδι του, καθώς περπατάει δίχως τη βοήθεια μπαστουνιού. Να σημειωθεί πως είχε να κάνει την εμφάνισή του εδώ και έξι εβδομάδες.

Οι υπηρεσίες της Βόρειας Κορέας αποκάλυψαν ότι πραγματοποίησε χειρουργική επέμβαση ώστε να αφαιρέσει κύστη από τον αριστερό του αστράγαλο. Η υγεία του υπήρξε θέμα πολλών συζητήσεων τα τελευταία χρόνια, με πολλούς να λένε πως πάσχει από ουρική αρθρίτιδα.

Η υπηρεσία της Βόρειας Κορέας KCNA δήλωσε ότι ο ηγέτης της χώρας παρέστη στη συγκέντρωση του στρατού τη Δευτέρα και την Τρίτη και πόζαρε στις φωτογραφίες με τους συμμετέχοντες. Συνοδευόταν από τον στενό του συνεργάτη, Hwang Pyong-so, και άλλους κορυφαίους αξιωματούχους.

Όπως σημειώνει το BBC, ο Κιμ Γιονγκ Ουν το διάστημα που είχε εξαφανιστεί έχασε ακόμη και την επέτειο της ίδρυσης του κόμματός του, τη στιγμή που οι αξιωματούχοι της Β. Κορέας έλεγαν πως δεν έχει χάσει την εξουσία και ότι το πρόβλημά του ήταν ελεγχόμενο.

BBC: Επανεμφανίστηκε ο Κιμ Γιονγκ Ουν -Επιθεώρησε τον στρατό χωρίς να κρατάει μπαστούνι [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η επίσημη θέση της Βόρειας Κορέας είναι ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανέπτυξε μια κύστη στον αριστερό του αστράγαλο και λόγω της επαφής με ένα νεύρο προκλήθηκε στην περιοχή έντονο πρήξιμο. Μια ομάδα Ευρωπαίων ειδικών γιατρών δήλωσε πως ταξίδεψε στην Πιονγιάνγκ, στα τέλη Σεπτεμβρίου, για να πραγματοποιήσει την επέμβαση στον αστράγαλο του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BBC Βόρεια Κορέα Κιμ Γιονγκ Ουν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ