Ο Σαρκοζί «θάβει» τον Ολάντ -Ο Φρανσουά είναι κακοντυμένος και τρώει όλη την ώρα πατατάκια - iefimerida.gr

Ο Σαρκοζί «θάβει» τον Ολάντ -Ο Φρανσουά είναι κακοντυμένος και τρώει όλη την ώρα πατατάκια

Νικολά Σαρκοζί: Κακοντυμένος ο Ολάντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το... φτυάρι πήρε ο πρώην Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, αφού στο νέο του βιβλίο αναφέρεται σε πολλές προσωπικότητες της γαλλικής πολιτικής σκηνής τις οποίες «στολίζει» με διάφορους χαρακτηρισμούς. Ξεχωρίζουν ο «κακοντυμένος» Ολάντ, η «αντρογυναίκα» Λεπέν και οι «ηλίθιοι» βουλευτές του.

Πρόκειται για μια καταγραφή γεγονότων της τελευταίας διετίας, με συνομιλίες που είχε με τους δημοσιογράφους της εφημερίδας «Le Parisien» Ναταλί Σουκ και Φρεντερίκ Γκερσέλ. Οι δύο τελευταίοι μετέφεραν στο χαρτί τα σχόλια του Σαρκοζί για τους «φίλους» του, τους εχθρούς του, αλλά και για πολλές προσωπικότητες της πολιτικής σκηνής της χώρας.

«Τρώει πατατάκια και είναι κακοντυμένος» αναφέρει για τον Φρανσουά Ολάντ, συμπληρώνοντας πως «όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο πρέπει να φροντίζεις περισσότερο την εμφάνισή σου. Πρέπει να είσαι καθαρός, σικ και αψεγάδιαστος». Ασχολίαστη δεν πέρασε, φυσικά, και η συμπεριφορά του προς την πρώην σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ, τονίζοντας ότι «από τέτοια γεγονότα φαίνεται και ο χαρακτήρας του».

Ο Σαρκοζί δεν άφησε στην ησυχία του ούτε τον επί των ημερών του πρωθυπουργό της χώρας Φρανσουά Φιγιόν, αναφέροντας ότι «είναι ηττοπαθής και προφανώς υπέφερε πολύ ως πρωθυπουργός. Ίσως να έπρεπε να τον έχω απαλλάξει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νικολά Σαρκοζί Φρανσουά Ολάντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ