Σε προεκλογικούς ρυθμούς ο ΣΥΡΙΖΑ -Επαναφέρει το εβδομαδιαίο ραντεβού με τους δημοσιογράφους - iefimerida.gr

Σε προεκλογικούς ρυθμούς ο ΣΥΡΙΖΑ -Επαναφέρει το εβδομαδιαίο ραντεβού με τους δημοσιογράφους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινείται το τελευταίο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ, και πέραν των κινήσεων και πρωτοβουλιών του Αλέξη Τσίπρα ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, επαναφέρει -σε εβδομαδιαία βάση, προς το παρόν- το ραντεβού με τους δημοσιογράφους.

Η επαναφορά του γνωστού μπρίφινγκ, αρχής γενομένης από αύριο , -στα πρότυπα της ενημέρωσης που έκανε η Κουμουνδούρου στις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις του 2012-, αποφασίστηκε μετά την τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ενημέρωση των δημοσιογράφων θα γίνεται μία φορά την εβδομάδα (ενδεχομένως κάθε Τετάρτη ή Πέμπτη ), στην ανακαινισμένη αίθουσα Τύπου, στον 3ο όροφο των κεντρικών γραφείων του κόμματος στην Κουμουνδούρου, ενώ τον τόνο θα δίνει ο εκπρόσωπος Τύπου Πάνος Σκουρλέτης.

Σημειωτέον ότι η ενημέρωση θα γίνεται χωρίς κάμερες, ενώ σύμφωνα με τον σχεδιασμό, εκτός από τον κ. Σκουρλέτη, τους δημοσιογράφους θα ενημερώνουν και άλλα κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ανάλογα με τα θέματα που θα κυριαρχούν κάθε φορά στην επικαιρότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ