H Aντζελίνα Τζολί σκέφτεται να ασχοληθεί με την πολιτική [εικόνα] - iefimerida.gr

H Aντζελίνα Τζολί σκέφτεται να ασχοληθεί με την πολιτική [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γνωστή η δράση της στα Ηνωμένα Έθνη, η πρωτοβουλία της εναντίον της σεξουαλικής βίας και τα μηνύματα που στέλνει -ακόμα και με τη ζωή της- για τη συνύπαρξη όλων των λαών και την ισότητα όλων των πολιτισμών. Τώρα η Αντζελίνα Τζολί, για πρώτη φορά, δεν κρύβει πως την ενδιαφέρει η ενεργή πολιτική.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Vanity Fair που θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου με την ίδια στο εξώφυλλο -και η οποία συνέντευξη ήδη συζητείται διεθνώς- η Τζολί λέει: «Οταν δουλεύεις για ανθρωπιστικούς σκοπούς, έχεις απόλυτη συνείδηση ότι πρέπει να λαμβάνεις υπόψη σου και την πολιτική. Αν θες να κάνεις πραγματική αλλαγή στον κόσμο, πρέπει να είσαι υπεύθυνος. Αλλά ειλικρινά δεν ξέρω σε ποιον ρόλο θα μπορούσα να είμαι πιο χρήσιμη -ξέρω πολύ καλά με τι ασχολούμαι στη ζωή μου και ότι θα έπρεπε αυτό να το κάνω λιγότερο». Οταν ερωτάται ανοιχτά αν θα μπορούσε να επιδιώξει μια καριέρα στην πολιτική ή στη δημόσια διοίκηση, η Τζολί απαντά: «Είμαι ανοιχτή σε αυτό το ενδεχόμενο».

H Aντζελίνα Τζολί σκέφτεται να ασχοληθεί με την πολιτική [εικόνα] | iefimerida.gr 0



Η Τζολί μιλά εκτενώς και για τον γάμο της με τον Μπραντ Πιτ, για τη ζωή της που είναι διαφορετική μετά τους γαμήλιους όρκους, και για τα παιδιά τους, που τους βάζουν να ζητάνε συγγνώμη κάθε φορά που μαλώνουν μεταξύ τους!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ