Πόλεμος Δένδια -Κωνσταντινόπουλου για τα «κόκκινα» δάνεια - iefimerida.gr

Πόλεμος Δένδια -Κωνσταντινόπουλου για τα «κόκκινα» δάνεια

 Πόλεμος Δένδια - Κωνσταντινόπουλου για τα «κόκκινα» δάνεια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενδοκυβερνητική κόντρα ξέσπασε μετά τα όσα είπε ο απερχόμενος υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας για τη ρύθμιση των στεγαστικών δανείων, αφού οι προτάσεις που έκανε ήταν προσωπικές απόψεις και όχι αποφάσεις της συγκυβέρνησης. Ο πόλεμος των δηλώσεων ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε από το πρωί, όταν ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία στο εσωτερικό της κυβέρνησης για το ζήτημα των «κόκκινων», στεγαστικών τονίζοντας πως τα όσα είπε χθες ο κ. Δένδιας ήταν προσωπικές του απόψεις.

Μόλις ο κ. Δένδιας έμαθε για το «άδειασμα» από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, διέκοψε την ενημέρωση των αρχηγών γενικών επιτελείων για να δώσει συνέντευξη στον Βήμα FM και να απαντήσει στις δηλώσεις του κ. Κωνσταντινόπουλου για τα «κόκκινα» δάνεια.

Ο νέος υπουργός Εθνικής Αμυνας απάντησε πως δεν συνηθίζεται ο κάθε υπουργός να ενημερώνει βουλευτές ή ομολόγους του στην κυβέρνηση προτού αρχίσει να διερευνά ένα θέμα, και ως εκ τούτου ουδέποτε ζήτησε προέγκριση από τον κυβερνητικό εταίρο πριν ασχοληθεί και με το πρόβλημα των επισφαλών δανείων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ούτε το κόμμα μου δεν ρώτησα... Εξέφρασα σε ποιο σημείο έχουν φτάσει οι προετοιμασίες που έχω κάνει. Δεν ξέρω τι είπε ο Οδυσσέας (Κωνσταντινόπουλος) και βεβαίως δεν υπήρξε καμία προσυνεννόηση με το ΠΑΣΟΚ. Αλίμονό μου αν για κάθε θέμα στο οποίο εκφράζω άποψη πρέπει να προσυνεννοούμαι με το ΠΑΣΟΚ. Θα μου επιτρέψετε να πω ότι είναι μάλλον λίγο υπερβολικό αυτό, αλλά με το ΠΑΣΟΚ υπήρξε απόλυτη προσυνεννόηση για το ζήτημα των επιχειρηματικών και επαγγελματικών δανείων που κατατέθηκε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ