Στον Παπούλια σήμερα Σαμαράς και Τσίπρας -Τα θέματα που θα βάλουν στο τραπέζι - iefimerida.gr

Στον Παπούλια σήμερα Σαμαράς και Τσίπρας -Τα θέματα που θα βάλουν στο τραπέζι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο επίκεντρο σήμερα το προεδρικό μέγαρο, καθώς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας θα επισκεφθούν διαδοχικά σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Αρχικά ραντεβού είχε ζητήσει ο κ. Σαμαράς για τη μία το μεσημέρι. Ακολούθησε ο κ. Τσίπρας του οποίου το ραντεβού ορίστηκε για τις τρεις το απόγευμα. Ομως, λόγω του ότι ο πρωθυπουργός θα ξαναπήγαινε για την ορκομωσία Δένδια και Σκρέκα στο προεδρικό μέγαρο στις πέντε το απόγευμα, τελικά το ραντεβού με τον κ. Παπούλια μετατέθηκε για τις 17:30.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς θα ενημερώσει τον Κάρολο Παπούλια για την πορεία της οικονομίας της χώρας, την Κυπριακή ΑΟΖ, αλλά και την επικείμενη επίσκεψη του στην Κύπρο στις 7 Νοέμβριου εν μέσω της κλιμάκωσης των τουρκικών προκλήσεων.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρα αναμένεται να θέσει θέμα εκλογών θεωρώντας ότι η κυβέρνηση δεν έχει την πολιτική νομιμοποίηση να παίρνει αποφάσεις και να προχωρά σε νέες συμφωνίες με τους δανειστές.

Εντωμεταξύ την Τρίτη θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης. Στη συνάντησή του με τον κ. Παπούλια ο κ. Κουβέλης αναμένεται να παρουσιάσει την πρόταση του για συμβούλιο πολιτικών αρχηγών με θέμα την συνεννόηση για το χρέος της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ