Βούλτεψη: Ο Τσίπρας και το κόμμα του εμπνέουν φόβο και αβεβαιότητα - iefimerida.gr

Βούλτεψη: Ο Τσίπρας και το κόμμα του εμπνέουν φόβο και αβεβαιότητα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αντεπίθεση πέρασε η Σοφία Βούλτεψη, έπειτα από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη σύνοδο της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

«Ο φόβος και η αβεβαιότητα έχουν μόνο ένα όνομα: Το όνομα αυτού που εμπνέει φόβο και αβεβαιότητα και δεν είναι άλλος από τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε η κ. Βούλτεψη, σχολιάζοντας τα όσα είχε πει νωρίτερα ο κ. Τσίπρας. Ακόμη, κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το κόμμα του ότι δεν μετρούν όσα προτείνουν και πως όταν τα μετρούν τους βγαίνουν λειψά.

«Δεν μπορούν να μετρήσουν όχι μόνο τις συνέπειες των επιλογών τους, αλλά ούτε καν τους βουλευτές που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση», πρόσθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος και συνέχισε λέγοντας ότι η πραγματική ανησυχία, ο πραγματικός φόβος, είναι να επιστρέψει η χώρα στα χρέη, στα ελλείμματα, στην αδυναμία δανεισμού, δηλαδή στα μνημόνια.

«Είναι το μόνο που εγγυάται ο κ. Τσίπρας, ο οποίος, μιλώντας σήμερα στους συμμάχους του στην Ευρώπη, επιτέθηκε για άλλη μια φορά στην Ελλάδα, στέλνοντας ξανά μηνύματα πολιτικής αστάθειας και δυσφήμησης της χώρας», συμπλήρωσε η κ. Βούλτεψη.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ