Φοβούνται τις "πασχαλινές" αποδοκιμασίες - iefimerida.gr

Φοβούνται τις "πασχαλινές" αποδοκιμασίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι επιθέσεις πολιτών σε βάρος πολιτικών όπως αυτή στο Θεόδωρο Πάγκαλο στην Κερατέα, στον Κωστή Χατζηδάκη κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας στο κέντρο της πρωτεύουσας και στο Χρήστο Πρωτόπαπα σε εστιατόριο της Αθήνας φαίνεται πως προβληματίζουν ακόμα τους εκπροσώπους του πολιτικού συστήματος, οι οποίοι ανησυχούν ιδιαίτερα για τις δημόσιες εμφανίσεις τους κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών.

Υπουργοί, βουλευτές και στελέχη των κομμάτων προβληματίζονται ιδιαίτερα, καθώς φοβούνται τις αντιδράσεις του κόσμου. Αποδοκιμασίες, γιουχαΐσματα, ακόμα και επιθέσεις σε βάρος πολιτικών προσώπων είναι πλέον συχνά φαινόμενα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Καθημερινής" λέγεται πως σε πηγαδάκι βουλευτών στο περιστύλιο της Βουλής ακούστηκε πως «Φέτος, οι πολίτες δεν θέλουν να “σουβλίσουν” μόνο... αρνί».

Αυτοί που φαίνεται να… "κινδυνεύουν" περισσότερο είναι τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, αλλά και οι πρώην υπουργοί της κυβέρνησης Καραμανλή, καθώς ότι θα γίνουν αποδέκτες έντονων παραπόνων από τους πολίτες στις δημόσιες εμφανίσεις τους, για τους χειρισμούς και τις αποφάσεις τους.

Το θέμα συζητείται στα πολιτικά γραφεία μετά και τις νέες φραστικές επιθέσεις πολιτών κατά πολιτικών προσώπων στις εορταστικές εκδηλώσεις και παρελάσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Ακόμα και οι βουλευτές της επαρχίας εκφράζουν τον προβληματισμό τους για την υποδοχή που θα τους ετοιμάσουν οι ψηφοφόροι στις περιφέρειες τους τις ημέρες του Πάσχα.

Ο πρωθυπουργός πάντως κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Ολομέλεια είχε υποστηρίξει πως ούτε ο ίδιος ούτε και τα στελέχη της κυβέρνησης φοβούνται να βρίσκονται κοντά στην ελληνική κοινωνία, δίπλα στους πολίτες. Αντιθέτως πρέπει να συνομιλούν και ακούν τις απόψεις τους.

Οι κοινωνικές αντιδράσεις όμως έχουν οδηγήσει τους βουλευτές ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας - αστυνομικής προστασίας που έχουν ληφθεί πέριξ και εντός του Κοινοβουλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ