Αποχωρεί η οικογένεια Βαρδινογιάννη από τον Παναθηναϊκό [βίντεο] - iefimerida.gr

Αποχωρεί η οικογένεια Βαρδινογιάννη από τον Παναθηναϊκό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό καθώς το μεσημέρι ο Γιάννης Βαδινογιάννης ανακοίνωσε την αποχώρηση της οικογένειας του από το μετοχικό σχήμα της ΠΑΕ.

«Η μόνη λύση για να βγούμε από το αδιέξοδο είναι να αποχωρήσει η οικογένεια μου από τον Παναθηναϊκό. Αυτό θα γίνει άμεσα» είπε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι.

«Αποχωρούμε άμεσα, καθιστώντας τις μετοχές μας αδρανείς και ανενεργές, παραχωρώντας της σε δικηγορικό γραφείο πληρεξούσιο της Αθήνας. Δεν συμμετέχουμε πλέον στις αποφάσεις. Οι υπόλοιποι μέτοχοι έχουν την δυνατότητα να ασκήσουν διοίκηση. Αυτή η πρωτοβουλία μας, αφήνει ελεύθερο το πεδίο προκειμένου να βρεθεί κάποιος να πάρει τις μετοχές.»

Όσον αφορά το σενάριο για τη μεταβίβαση των μετοχών στον Ερασσιτέχνη, είπε:

«Το θέμα μεταβίβασης των μετοχών στον Ερασσιτέχνη είναι άτοπο, γιατί τελεί ήδη υπό διοίκηση πρωτοδικείου και δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος. Εφόσον ο Ερασιτέχνης λύσει το πρόβλημά του είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις.»

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Βαρδινογιάνης μίλησε για άναδρο πόλεμο που διαρκεί εδώ και χρόνια με στοχοποίηση της οικογένειάς του και του ίδιου προσωπικά.

Απαντώντας σε ερώτηση για τα λάθη του όταν διοικούσε την ΠΑΕ, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τόνισε ότι δυστυχώς στην Ελλάδα «πληρώνεις και παίρνεις τα αποτελέσματα που θέλεις».

Νωρίτερα, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ανέλυσε όλα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, από την εποχή της πολυμετοχικότητας και μετά. Αναφέρθηκε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που δεν προχώρησε, αλλά και στη σχέση του με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ενώ μίλησε και για την απόλυση του Κώστα Αντωνίου.

"Επέμεινα στην απολύση του τότε δειυθυντή ποδοσφαίρου Κώστα Αντωνίου, γιατί τον θεωρούσα αποτυχημένο και κύριο υπεύθυνο για τις κακές μετεγγραφές. Ο Νίκος Πατέρας ήταν κάθετα αντίθετος με την απόλυση του. Δεν ανέφερα ποτέ κακοδιαχείρηση από την πλευρά του Νίκου Πατέρα."

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ