Αυτό είναι το πιο πολυτελές γκαράζ στον κόσμο: Φιλοξενεί Porsche και Ferrari [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το πιο πολυτελές γκαράζ στον κόσμο: Φιλοξενεί Porsche και Ferrari [εικόνες]

Αυτό είναι το πιο πολυτελές γκαράζ στον κόσμο: Φιλοξενεί Porsche και Ferrari [ει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πολυτελή αυτοκίνητα χρειάζονται και πολυτελείς χώρους. Αυτό ακριβώς είχε στο μυαλό του ο Τσαντ Χάας, ιδρυτής της Vault, όταν σχεδίαζε το συγκεκριμένο γκαράζ.

Η Vault, είναι μια εταιρεία που υπερηφανεύεται ότι έχει επιπλώσει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά γκαράζ αυτοκινήτων στον κόσμο. Οπως λέει ο ίδιος ο Χάας «όταν είδα τον χώρο από μακριά, ήξερα ότι αυτό είναι το ιδανικό σκηνικό για ένα πολυτελές γκαράζ»

Καλύπτοντας μία έκταση περίπου 10.500 τετραγωνικά πόδια, αυτή η εντυπωσιακή κατοικία στο Κολοράντο, αναγνωρίστηκε από την Διεθνή Οργάνωση Κατασκευατών Σπιτιού, ως το καλύτερο σπίτι που χτίστηκε στη χώρα από το 2010.

Ο στόχος του πελάτη ήταν ο Χάας να σχεδιάσει ένα χώρο στάθμευσης ξεχωριστό από το σπίτι, όπου θα μπορούσε να χαλαρώσει και να απολαύσει την -διαρκώς αυξανόμενη- συλλογή αυτοκίνητων του και να διασκεδάσει με την οικογένεια και τους φίλους του.

Ο Χάας πήρε ιδέες από τον ιδιοκτήτη σπιτιού και επέστρεψε πίσω στο Beaverton, στο στούντιό του με έδρα το Ορεγκον δη,ιουργώντας ένα γκαράζ με την αισθητική και την εμφάνιση ενός παραδοσιακού αχυρώνα της Τοσκάνης.

Πόρτες σε στύλ κάστρου χειροποίητες από μασίφ μαόνι με σιδερένιες σχάρες και στο εσωτερικό, πλακίδια πορσελάνης που μοιάζουν με ιταλική πέτρα. Ο Χάας συνεργάστηκε με μια τοπική εταιρεία για το σχεδιασμό και το φινίρισμα στο χέρι ενώ όλοι οι τοίχοι σχεδιάστηκαν από έναν τοπικό καλλιτέχνη χρησιμοποιώντας άχυρο που συλλέχθηκε από τη γύρω περιοχή το οποίο ενσωματώθηκε σε γύψο για να δώσει μία ρουστίκ ποιότητα στο χώρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ferrari αυτοκίνητα πολυτελές γκαράζ Porsche Vault
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ